top of page
IMG_6914.JPG

Bemutatkozás

A Mon Petit Dessert Boutique-ban a legkíválóbb francia alapanyagok felhasználásával készítek különleges ízű torta és sütemény kreációkat. Termékeimre mint művészi alkotásra tekintek, gondos odafigyeléssel, szenvedéllyel készítem őket.

Számomra nem csak a megjelenés a fontos, az ízek harmóniájával és a párosítások különlegességével igazi élményt szeretnék okozni Vendégeimnek!

Pályafutásom során számos budapesti étteremben kóstolhattátok már műveimet, a szakma elismert hazai és nemzetközi séfjeitől és cukrászaitól minden segítséget megkapva találhattam rá szakmai önmagamra.  

A megrendelt termékeket saját kezűleg, a rendelés után készítem el a legszigorúbb higéniai előírások betartása mellett. A torták előállítására két munkanapra van szükségem, utána szállításra kerülnek vagy átvehetőek előzetes időpont-egyeztetés után az üzletben. 15 óráig leadott rendelések süteményekre aznap 16 és 19 óra között szállításra kerülnek!

Bízom benne, hogy legalább akkora élményt tudok nektek szerezni tortáim fogyasztása közben, mint amekkora örömet nekem jelent megalkotni őket! 

 

Sámson Zsófia, cukrászmester

bottom of page